Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung
2004 óta segítünk
Szakemberek Bajorországban
Ellenőrzött ügyfelek
Skype Interjú Skype Interjú

Blog

Az ünnepnapok ismét elkezdődtek kedves barátaink

Eltet egy újabb év és a karácsony itt van újra az ajtóban. Nekünk is a Sunsetnél ez az év legszebb időszaka ahogy Önöknek is. A karácsonyi ünnepek is nagyon fontosak mert sok páciensünk számít ránk ezekben az időkben ahol a gondozó lehet az egyetlen támasza egy nyugdijasnak ez alatt az idő alatt. Köszönjük hogy segítenek nekünk kedves gondozóink.

​Sunset felkészült a Koronavírus második hullámára

A 2020 évünk megmutatta hogy nem minden marad így, ami eddig természetes és magától érthetődő volt. Sok változást  hozott magával ez a világjárvány mint a maszkok viselése és a kezünk fertőtlenítése, ami még jó néhány hónapig biztosan eltart majd. A Sunset gyorsan reagált a változásokra amit ez a járvány magával hozott.

Németország a legbiztonságosabb és legstabilabb ország egy koronavírus-járvány idején

A London Deep Knowledge Group elemzése szerint Németország jelenleg a legbiztonságosabb és legstabilabb ország Európában a világjárvány idején.

A Sunset gondozók viselkedési intézkedései a háztartáson kívüli ügyintézésekre vonatkozóan

Ezek az ajánlások különösen Önnek, mint otthoni gondozónak szólnak a Közösségben. A saját védelme érdekében, és Mindenekelőtt a kialkult Vírushelyzetre való teknintettek védenünk kell a gondozásra szoruló embereket a fertőzéstől!

Mi segít a koronavírus ellen?

Ahhoz hogy megértse hogyan lehet védekezni a koronavírus ellen, előbb meg kell ismernie hogyan jutnak be az emberi szervezetbe a vírusok.

Coronavirus

Kedves Gondozóink, szeretnénk önökhöz fordulni most hogy ezekben a napokban minden nap újabb nyugtalanító hírek jelennek meg a médiában a koronavírus rohamos terjedésével kapcsolatban.