Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung
2004 óta segítünk
Szakemberek Bajorországban
Ellenőrzött ügyfelek
Skype Interjú Skype Interjú

Blog

A Sunset gondozók viselkedési intézkedései a háztartáson kívüli ügyintézésekre vonatkozóan

Ezek az ajánlások különösen Önnek, mint otthoni gondozónak szólnak a Közösségben. A saját védelme érdekében, és Mindenekelőtt a kialkult Vírushelyzetre való teknintettek védenünk kell a gondozásra szoruló embereket a fertőzéstől!

Viselkedési és higiéniai intézkedések a háztartáson kívül

Kerülje el az összes olyan kapcsolatot, amely nem feltétlenül szükséges, például szabadidős tevékenységeket, felesleges vásárlást, Látogatások a barátok részéről. Stb. kérjük, vegye figyelembe a következő óvintézkedéseket

1. A nyálkahártyák védelme

A koronavírusok a nyálkahártyán (száj, orr és szem) keresztül jutnak be a testbe. Ezeket kérjük különleges védelemmel biztosítsa! Ha lehetséges, viseljen arcmaszkot, amikor elhagyja a háztartást. Mint tudja, a professzionális szájvédők jelenleg alig állnak rendelkezésre. Varrjon egyet ezekből vagy kérjen segítséget a környezetétől. Az utasítások megtalálhatók az interneten. A sál a szája és az orra felett még mindig jobb, mint egyáltalán semmi . A napszemüveg / szemüveg viselése megakadályozhatja a vírus bejutását a szem kötőhártyájába.

2. Kézhigiénia

A háztartás elhagyása után viseljen kesztyűt. A kesztyű viselése megakadályozza azt is, hogy megérintse az arcát, és ezzel vírust jutasson a szervezetébe ujjaitól a szájáig, Orráig vagy szeméig. Ha nem állnak rendelkezésre eldobható kesztyűk: a bőr vagy A gyapjúkesztyű még mindig jobb, mint egyáltalán semmi!

3. Ütemezés és kapcsolatok

Tervezze meg a dolgok elvégzésének folyamatát, igyekezzen a lehető legkevesebb emberrel érintkezni pl. a szupermarketben. Ne maradjon másoknál hosszabb ideig, mint az feltétlenül szükséges, és tartson legalább 2 méter távolságot minden irányba.

4. Vissza a háztartásba

  • Vegye le a kesztyűt úgy, hogy a tenyér a kesztyű külsejében legyen ne érintse meg. Dobja el az eldobható kesztyűt a szemétbe.
  • Vegye le a szájvédőt és tartsa úgy, hogy az ne érintkezzen az ápolást igénylő személlyel.
  • Azonnal mosson kezet szappannal és vízzel, legalább 30 másodpercig.
  • Csak most vegye le kabátját egyéb öltözékeit. Lehetőség szerint Kérjük ezen óvintézkedéseket betartani!