Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung
2004 óta segítünk
Szakemberek Bajorországban
Ellenőrzött ügyfelek
Skype Interjú Skype Interjú

KÍNÁLATUNK

A: Információ
1. Munkakör

1. Munkakör

A gondozónő feladatköre a kliens egészségi állapotától és a család követelményeitől függ. A munkaszerződés szerint az Ön fő munkaköre a háztartás vezetése, azaz takarítás, főzés, bevásárlás és a kliensről való gondoskodás megegyezés szerint. A kliensről az információkat az elérhetőségekkel együtt az állásról kapott információk között találja, amelyet a szerződéssel együtt e-mailben küldünk át.

2. Munkavégzés helye

2. Munkavégzés helye

11 éves munkánk során a németországi idősgondozás területén számos kliensre és partnerre tettünk szert szinte minden régióban. Klienseink többsége a következő városok környékére összpontosít: München, Regensburg, Stuttgart, Köln, Düsseldorf, Bielefeld, Dortmund, Berlin, Hamburg vagy Hannover. Amennyiben konkrét régióból, ill. Bundeslandból szeretne klienset, jelezze ezt a kérését a regisztráció során és mi ennek igyekszünk eleget tenni. Egyúttal azonban felhívjuk figyelmét, hogy az ilyen speciális kérés szűkíti a munkalehetőségek körét és a munka biztosításának teljes menetét akár napokkal és hetekkel is meghosszabbíthatja. 

3. A munkaidő hossza

3. A munkaidő hossza

A távolságra és a költségekre való tekintettel a németországi kint tartózkodás időtartama minimum egy hónap. A standard munkaturnus hossza Németországban 6-12 hét. Vannak klienseink, akik idővel a rövidebb, havi váltásokat is lehetővé tették. Lehetőség van a kint tartózkodás meghosszabbítására is, amelyet szükséges előzetesen egyeztetni a helyettesített gondozóval, a családdal és velünk, mivel az útiköltséget a SunSet MSH állja, nem pedig a család. Fontos, hogy olyan családot találjon, akinél jól érzi magát és akihez örömmel tér vissza. Ha a család szintúgy elégedett Önnel és az Ön munkájával, együtt biztosan találunk megoldást.

4. Útiköltségtérítés

4. Útiköltségtérítés

Megszervezzük a kiutat a családhoz. A kiúttal és hazaúttal járó költséget a 3 hónapos turnusok esetében teljes mértékben megtérítjük. A havi váltásoknál 90€-val járulunk hozzá az útiköltséghez.

5. Fizetési feltételek

5. Fizetési feltételek

Gondozóinknak hosszútávú, legális munkát kínálunk rendszeres havi jövedelemmel. A bér nagysága a munka igényességétől és az Ön német nyelvtudásának szintjétől függ. 3900-4800 eurót kínálunk munkaturnusonként, azaz 3 hónapra, plussz útiköltségtérítést. A közvetítők által kínált munkaajánlatok keresésekor tartsa szem előtt, hogy nálunk nem fizet semmilyen közvetítői díjat és érdeklődje meg, hogy a kínált fizetés a konkurens cégnél BRUTTÓ (adózás és levonások előtt) vagy NETTÓ (az Ön tiszta havi keresete).

6. A kifizetés formája

6. A kifizetés formája

Meglehet, hogy más közvetítő cégeknél megszokta, hogy a családtól „kézbe” kapja a fizetését. A bér kifizetésének ez a formája a munkavállaló kiküldetése esetén illegális, éppen ezért nálunk nem lehetséges. A fizetését a munkaadójától kapja, tehát a SunSet MSH társaságtól. A SunSet MSH minden alkalmazottja minden hónap 20. napjáig kapja meg a fizetését az előző hónapban ledolgozott napokért. A kifizetés többnyire banki átutalással történik, ezért kérjük, a munkaszerződésben feltüntetett számlaszámot mindig ellenőrizze le.

7. Az idősgondozói állás feltételei

A gondozói állás alapvető feltétele a társalgási szintű német nyelvtudás, tapasztalat a gondozásban (családon belül is megfelel) és ingyenes regisztráció társaságunknál. Regisztráljon ingyen és kötöttségek nélkül, s munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

B: Az együttműködés menete
1. Ingyenes regisztráció

1. Ingyenes regisztráció

A sikeres regisztráció érdekében szükséges az online jelentkezési lapot kitölteni, amelyet megtalál weboldalunkon: http://hu.sunset24.eu/regisztr... való regisztráció ingyenes, kötetlen, s mindössze néhány percet vesz igénybe. A sikeres regisztrációt követő 24 órán belül telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot és befejezzük a regisztrációt.

2. Személyes állásinterjú

2. Személyes állásinterjú

Amennyiben megfelel az alapvető követelményeknek (társalgási szintű német nyelvtudás és idősgondozói tapasztalat) és sikeresen beregisztráljuk Önt, meghívjuk egy személyes interjúra, amely során részletesen átveszünk minden információt a németországi kiutazással kapcsolatban. Örömmel fogadjuk Önt irodáinkban Pozsonyban, Zsolnán vagy Eperjesen.

3. A megfelelő állás kiválasztása

3. A megfelelő állás kiválasztása

A személyes állásinterjú után profi csapatunk tagjai elkezdik Önnek aktívan keresni a megfelelő munkahelyet. Önállóan is meg lehet pályázni az állásokat a „Kontaktformular” mező kitöltésével, amely megtalálható minden egyes ajánlat mellett weboldalunkon http://hu.sunset24.eu/szabad-m...

4. A munkaszerződés aláírása

4. A munkaszerződés aláírása

A munkahely elfogadása után aláírjuk a munkaszerződést, s ezzel Ön hivatalosan is a SunSet MSH társaság részesévé válik