Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung
2004 óta segítünk
Szakemberek Bajorországban
Ellenőrzött ügyfelek
Skype Interjú Skype Interjú

Blog

Coronavirus


Kedves Gondozóink,

Szeretnénk önökhöz fordulni most hogy ezekben a napokban minden nap újabb nyugtalanító hírek jelennek meg a médiában a koronavírus rohamos terjedésével kapcsolatban.

Noha ez egy vírusos betegség mint az influenza, ez a vírus mégis halálos következménnyel járhat bizonyos embercsoportokra /idősek, súlyos, krónikus betegek/

A nemzetközi kormányok megelőző intézkedéseket hoznak a járvány terjedésének megakadályozására.

Iskolák bezárására, a kultúrális, sport és közösségi események elhalasztására szólítanak fel és a vállalalatok is az otthonról történő munkavégzésre utasítják a munkavállalóikat.

A SunSet csapata tiszteletben tartja és támogatja ezeket az intézkedéseket. A veszélyeztetett területről érkező embereknek, vagy akik kapcsolatba kerültek fertőzött személyekkel, illetve akik gyanítják hogy koronavírussal fertőzödtek, 14 napos karanténba kell vonulniuk annak érdekében hogy ne veszélyeztessék azokat akikre a betegség leginkább veszélyes lehet, mint például a szüleik, nagyszüleik.

Ugyanakkor be kell ismernünk hogy nem maradhatunk mindannyian otthon és nem várhatunk heteket vagy hónapokat otthon amíg el nem múlik a járvány. Gyermekek minden nap születnek, valakinek akkor is ott kell lennie a szülésnél. Emberek más súlyos betegségekben is szenvednek és valakinek ilyenkor is segítenie kell őket. Nem tudunk csak úgy otthon ülni, bezárni mindent  és nézni a híreket, mert ezeket a híreket is valakinek be kell mondania.

Ha a járvány véget ér minden visszatér a régi kerékvágásba, és mindannyiunknak tovább kell fizetnünk a számlákat, hiteleket.

Ezért kedves gondozónk ha éppen gondolkodik hogy otthon maradjon e munka és jövedelem nélkül vagy kiutazzon e a gondozottjához akinek ugyanúgy szüksége van önre, akkor adunk néhány támpontot a végső döntés meghozatalához.

 Háztól házig fuvar- önt otthon felveszik és a munkahelye előtt leteszik. A fertőzés kockázatának csökkentése érdekében a SunSet amikor csak lehet hivatalos személyszállítókkal szállíttatja a munkavállalóit.

Ön az ügyfél otthonában dolgozik- a nagyvállalatok prevenív jelleggel ajánlják alkalmazottaiknak a “home office“-t azaz az otthonról történő munkavégzést. Gondozóink egész évben “home office“-szal rendelkeznek mert otthon dolgoznak az ügyfelekkel. Munkájuk során csak az ápolószolgálattal és a gondozott családtagjaival érintkeznek ezért munkavállalóink számára a németországban végzett munka során a fertőzés veszélye nagyon alacsony.

A koronavírus leginkább az idős és beteg emberekre veszélyes.- a válság régióiban rendelkezésre álló statisztikák azt mutatják hogy a koronavírus különösen a 60 év felettiekre és az egyéb krónikus bestegségekben szenvedőkre veszélyes. Egészséges embereken enyhe influenzaszerű tüneteket produkál a vírus. A gondozó jó egészségi állapota előfeltétele annak hogy a SunSet kiküldhesse Németországba

A nők jobban ellenállnak a koronavírusnak- közismert tény hogy a női szervezet rezisztensebb a vírusokkal szembern mint a férfiaké. Ezt megerősítik a koronavírusra irányuló kutatások is.

Partnereinkkel együttműködve garantáljuk hogy a családoknál ahol dolgozni fognak magasabbak a higiéniai előírások.